Voor uw supermarkt

Al meer dan 15 jaar is La Bonbonnerie dé leverancier van ambachtelijk gemaakte Belgische bonbons en chocolade voor supermarkten.

Naast de levering van bonbons en chocolade bestaat het assortiment van La Bonbonnerie uit oud Hollands snoep en kwaliteitsproducten voor creatieve thuisbakkers.

Hoog rendement in uw schap
Wij bieden supermarkten een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Voldoende mogelijkheden voor een hoge marge en 100% retourrecht op overschrijding THT. La Bonbonnerie levert per stuk uit, waardoor overvolle schappen voorkomen worden.

Beste_servicemerchandiser_600

Eigen professionele, service gerichte buitendienst
De service gerichte buitendienst van La Bonbonnerie is 3 keer op rij uitgeroepen als beste buitendienst Full service merchandising van Nederland (bron Distrifood).

Wij leveren datgene wat u nodig hebt direct vanuit onze geconditioneerde bestelwagens. Dus geen prognose bestellingen. Ook actiegebonden producten kunnen direct geleverd worden.

LaBonbonnerie display_Chocolade_70 LaBonbonnerie display_BakeatHome_70 LaBonbonnerie display_OudHollandssnoep_70

Presentatie mogelijkheden
Door samen te werken met La Bonbonnerie, kunt u beschikken over praktische en representatieve metalen displays die wij in bruikleen geven. Ook presentaties in het schap of op een kopstelling behoren tot de mogelijkheden.

Seizoensgebonden acties
Ook voor de diverse seizoenen zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen en Moederdag levert La Bonbonnerie een speciaal aangepast assortiment.

Samenwerken met La Bonbonnerie betekent:
Meer omzet, meer marge, meer service, kwaliteit én innovatie.