Bonbons en chocolade

La Bonbonnerie_banner680

Belgische bonbons en chocolade voor uw supermarkt: Met dit assortiment is La Bonbonnerie groot geworden. De heerlijke bonbons en chocolade uit België, met uitsluitend Callebaut chocolade in diverse verpakkingen. Heerlijk voor eigen gebruik, een prachtgeschenk om cadeau te geven.

Ons assortiment bonbons en chocolade bestaat o.a. uit:

  • Bakkerschocolade: Met o.a. krakelingen, nougatblaadjes, bakkerstruffels, crispy en wafeltjes, zakjes met o.a. diverse bonbons en chocolade met sprekende namen als Brussels assortiment, Classique assortiment, Chocolade Spritsen en Schilfertruffels.
  • Zakjes met chocolade gerelateerde artikelen met zoals Old English Fudge, Haknougat, Napolitaanse nougat en Luxe fruit.
  • Luxe vensterdoosjes met heerlijke romige bonbons in diverse gewichten. Ook zijn er doosjes met een dubbel venster dat naast de heerlijke bonbons ook een andere kwaliteitschocolade bevat.
  • Er zijn Kubusboxen met Italiaanse pralines met een crispy vulling, per stuk verpakt.
  • Ook de nougatrepen zitten in een stijlvol display doosje voor een mooie en smakelijke presentatie.

Voor jou
Binnen dit assortiment bieden wij ook de ‘Voor jou’ lijn: Een luxe giftverpakking om mensen te feliciteren, te bedanken of bijvoorbeeld beterschap te wensen.

Seizoensgebonden producten en verpakkingen
Ook voor de diverse seizoenen heeft La Bonbonnerie mooie, luxe verpakkingen daarbij passende producten.

Fullservice merchandising
Dit assortiment wordt onder fullservice merchandising onderhouden en bijgevuld.
Wilt u de Ambachtelijk gemaakte Belgische bonbons en kwaliteitschocolade van La Bonbonnerie ook in úw supermarkt? Klik hier voor onze contactgegevens.

Producten binnen dit assortiment (klik op de foto voor een vergroting)

 

 

 

 

 

< terug