Bake at Home

Bake at Home_banner680

Professionele bakproducten voor bijvoorbeeld cupcakes in uw supermarkt. Met dit trendy concept vullen wij de groeiende vraag in naar een kwalitatief beter en ruimer assortiment van bakartikelen voor de semi professionele zelfbak groep. Een dergelijk assortiment was tot nu toe alleen verkrijgbaar in speciaalzaken en via diverse webwinkels.

Dit assortiment bestaat uit 24 soorten verschillende strooisels van diverse kleuren en vormen, met o.a. glansparels, suikerparels, suikerhartjes, decoratiesuiker etc.

Bakmixen en versiering van professionele bakkerskwaliteit
Bake at Home heeft een zevental kant en klare bakmixen van bakkerskwaliteit; cupcakes, koekjes, biscuit, chocolade biscuit, dubbeldekkers, amandel cake en bavaroise.

Daarnaast zijn er 3 soorten mixen voor vulling en versiering; Royal icing, botercreme en banketbakkersroom.

Rolfondant en marsepein in trendy kleuren
Ook bevat het Bake at Home assortiment 10 trendy kleuren rolfondant: Met o.a. baby roze, baby blauw, lila, groen en geel. Daarnaast bieden wij hiermee ook 4 kleuren marsepein van een hoogwaardige kwaliteit 1:3 in wit, rood, roze en groen.

De moderne en frisse uitstraling van dit eigentijdse assortiment zal veel consumenten overhalen tot een aankoop om thuis lekker te gaan bakken en is daardoor een toevoeging in iedere supermarkt.

Full service merchandising
Ook Bake at Home wordt door La Bonbonnerie onder full service merchandising aan de supermarkt geleverd.

Wilt u Bake at Home ook in úw supermarkt? Klik hier voor onze contactgegevens.

Producten binnen dit assortiment (klik op de foto’s voor een vergroting)

 

 

 

< terug